HTML

Concave

Ez a blog elsősorban a longboardozással és ahhoz kötődő témákkal foglalkozik, 4 szerzője nap mint nap deszkával járja a világot, és itt fogalmazza meg a tapasztalatait.

Friss topikok

Címkék

Hello World!

2013.03.24. 23:28 :: concave

Sziasztok!

Üdvözöl titeket a Concave blog szerkesztősége. Mielőtt bármilyen jellegű posztot írnánk, szeretnénk választ adni néhány kérdésre. 

"Mi ez a blog és miért jött létre?" - Ezt a blogot egy olyan oldalnak szántuk három szerkesztőtársammal, ahol megosztjuk minden kedves érdeklődővel - legyen az kezdő vagy profi longboardos, szimpatizáns vagy éppen egy véletenül idetévedt látogató - a longboarddal kapcsolatos élményeinket, tapasztalatainkat, sikereinket és kudarcainkat.

"De egyáltalán mi az a longboard?" - Ennek könnyen és gyorsan utánajárhattok, ha beírjátok a kifejezést a böngészőbe. Azért egy gyors összefoglalást mégis írok a teljesség igénye nélkül:
A longboard egy olyan sporteszköz, ami külsőre leginkább egy jól megtermett gördeszkára hasonlít. A hossza általában nagyobb és a kerekei is méretesebbek, puhábbak. Ebből származik az a tulajdonsága, hogy lényegesen nagyobb sebesség elérésére alkalmas, mint a gördeszka. Természetesen a longboadnál is léteznek trükkök, amikre idővel alaposabban kitérünk majd.


"Mi az a 'concave'?" - Ez egy szakzsargon. Tömören arra a motívumra mondják, ami - ha szemből nézzük a longboardot - leginkább egy "u" alakra hasonlít a lapban. Ennek a funkciója a lábak stabilan tartása a deszkán, ami számos trükknél jól jöhet.

A hozzászólásokban szeretettel várunk minden kérdést, észrevételt, kritikát!

Képernyőfotó 2013-03-26 - 12.56.45.png

Szólj hozzá!

Címkék: első longboard helloworld

A bejegyzés trackback címe:

https://concave.blog.hu/api/trackback/id/tr165166634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása