HTML

Concave

Ez a blog elsősorban a longboardozással és ahhoz kötődő témákkal foglalkozik, 4 szerzője nap mint nap deszkával járja a világot, és itt fogalmazza meg a tapasztalatait.

Friss topikok

Címkék

Zealous csapágy

2013.11.04. 13:28 :: andreew

Sziasztok!

Pár hónapos kihagyás után végre sikerült rávennem magam, hogy írjak egy bejegyzést, ugyanis Rayával beszereztünk egy-egy Zealous csapágykészletet.
zealous-bearings_1_1.jpgMit is mondhatnék? Nagyszerű csapágy. Beépített távtartók és alátétek vannak benne, úgyhogy csak be kell rakni őket a kerékbe, aztán felrakni a függőre, rácsavarni az anyát és kész. Ahogy Radnai mester a Boardside blogon már megírta, a csapágynak kell egy kis idő, mire "bejáratódik" és eléri a tényleges sebességét, de ez maximum egy-másfél óra gurulás. Az biztos, hogy jó ideig nem kell majd tisztítani.

Gurulás közben nagyon halk, nem hallatszik az eddig mindegyik csapágynál tapasztalt susmogás, zörgés, később már kifejezetten idegesítő reszelő hang. Nagyon gyors, egy hajtással megtettem vele kétszer akkora utat, mint korábban a régi, elnyűtt csapágyaimmal.

Az ára igazából nem vészes, a Wakeshopban hasonló áron lehet kapni csapágyakat. Sickboardról rendelve 5000 forint körül alakult az ára. Szerintem ennyiért mindenképpen megéri beszerezni egy szettet, úgyhogy ajánlom a figyelmetekbe.

Végezetül itt van egy kép a csapágyakról (Abec 11 Flywheels 83mm kerekekben):
IMG_20131030_114127.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: review csapágy zealous bearings abec 11

A bejegyzés trackback címe:

https://concave.blog.hu/api/trackback/id/tr75614161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása